Cine sunt noii baroni PSD de Giurgiu care au chefuit în Herăstrău

Niculae Bădălău a fost cel mai mare baron PSD din Giurgiu, dar, după ce s-a retras la Curtea de Conturi a României, în locul său au apărut alți baroni, ce e drept mai mici, dar pe care tot el i-a crescut.

Noua tripletă parlamentară a PSD Giurgiu

Astfel, după ieșirea din scena politică a lui Bădălău, șefia organizației PSD Giurgiu a fost preluată de finul său, deputatul Marian Mina-Scheletu. De când a ajuns deputat în 2020, el a făcut și încă mai face tandem cu fosta pupilă a lui Bădălău, deputata Elena Dinu, dar nu mai e ca la început pentru că fosta pupilă a lui Bădălău a luat viteză după ce a intrat în grațiile liderului PSD Marcel Ciolacu.

Celor doi li s-a alăturat la Giurgiu după alegerile din 2020 și fostul cumnat al lui Ponta, senatorul PSD Robert Cazanciuc. Practic, cei trei parlamentari sunt acum cei trei zmei PSD din Giurgiu.

Și drept dovadă că Scheletu este cel mai tare din parcare pe 8 ianuarie 2022 a făcut o petrecere de pomină la un local de fițe din Herăstrău, departe de ochii giurgiuvenilor. Practic, pe 4 ianuarie, ”Scheletu” Mina a împlinit 45 de ani, dar nu făcut petrecere la Giurgiu că deh…doar a ajuns parlamentar în Capitală.

Ca orice baron care se respectă a închiriat sâmbătă 8 ianuarie 2022, de la ora 17.00 un local de fițe din Herăstrău unde au participat o mulțime de invitați, printre care primari și oameni de afaceri din Giurgiu dar și parlamentari, printre care Elena Dinu și Robert Cazanciuc.

De fapt, cei trei urmași ai lui Bădălău au ținut să-și arate mușchii în fotografii pe malul lacului Herăstrău, dar fără să respecte regulile privind prevenirea COVID 19, adică fără mască (vezi FOTO). Bineînțeles că nici Poliția Capitalei și nici Jandarmeria n-a catadicsit să facă vreo vizită pentru a verifica dacă mulțimea de invitați ai lui Mina a respectat prevderile legale în vigoare. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole