Cine va arbitra derby-ul Rapid-FCSB, din Superliga României

Derby-ul etapei a V-a din play-off-ul Superligii va avea loc duminică, de la ora 20.30, între Rapid și FCSB.

Meciul va fi arbitrat la centru de Horaţiu Feşnic. Acesta va fi ajutat de Valentin Avram şi Alexandru Cerei, în timp ce rezervă va fi Bogdan Dumitrache. În Camera VAR se vor afla George Vidican şi Vasile Marinescu. Observatori vor fi Victor Berbecaru şi Ioan Mironaş.

Elias Charalambous (42 de ani) a prefațat meciul Rapid – FCSB.

”Ca întotdeauna în acest moment al sezonului, meciul este foarte dificil. Întâlnim un adversar foarte bun, în deplasare, dar jucătorii sunt bine pregătiți. Am vorbit cu jucătorii, astea sunt meciurile plăcute pentru ei, cele cu stadioanele pline.

Suntem într-un moment bun, avem mulți jucători în formă și sper să luăm cele trei puncte. Ne gândim doar la echipa noastră și la cum jucăm joi. Presiune este mereu la o echipă mare și FCSB este o echipă mare. Presiunea este mare, dar cred că putem să o gestionăm.

Craiova a câștigat ieri, s-a apropiat, dar contează ce facem noi. Asta este cel mai important pentru noi. Sunt sigur că va fi greu până la finalul sezonului, pentru toate echipele. E important că depindem doar de propriile rezultate, avem șansa asta.

Știu că Rapid a avut unele probleme în ultimele etape, dar Rapid e Rapid, va fi un derby. Știm că va fi un meci greu, dar suntem gata pentru acest meci.

Nu putem depinde doar de un jucător. Coman e în formă bună, dar avem mulți jucători care sunt în formă. Eu cred în grup, ai nevoie de toată echipa pentru a câștiga. Important este jocul colectiv. Rapid este Rapid, are o echipă bună, cu jucători de calitate, cu jucători cu experiență mare. Este o echipă bună, dar contează mai mult cum jucăm noi, trebuie să dictăm ritmul.

Când ești la o echipă mare, e normal să fie presiune. Important este cum o gestionezi, cum arăți pe teren. Jucătorii de la FCSB pot gestiona această presiune, de aceea joacă aici”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare jocului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...