Cine va cânta pentru Regină? Eveniment unic: Totul despre Jubileul de Platină al Elisabetei a II-a

Pregătirile pentru concertul care va celebra Jubileul de Platină pentru Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii sunt în toi.  Rod Stewart, Elton John, Andrea Bocelli vor fi printre artiștii care vor urca pe scena instalată în fața Palatului Buckingham, pe 4 iunie.

Trupa Queen şi solistul Adam Lambert vor deschide concertul care marchează cei 70 de ani de domnie ai reginei Marii Britanii. Brian May, chitaristul trupei Queen, va participa din nou la evenimente dedicate suveranei. În urmă cu 20 de ani, acesta a cântat la chitară pe acoperişul Palatului Buckingham cu ocazia Jubileului de Aur.

Pe scena concertului „The Platinum Party At The Palace” vor mai urca Alicia Keys, Diana Ross și Rod Stewart. Elton John va avea o aparție înregistrată.

Va fi marcat şi printr-un weekend prelungit

BBC anunță că evenimentul „va aborda teme centrale care au apărut sau au evoluat în timpul domniei Majestăţii Sale” cum ar fi moda, sportul, chestiunile de mediu, muzica pop şi spectacolele de musical.

Concertul din faţa Palatului Buckingham va include trei scene şi proiecţii 3D pe faţada palatului londonez.

Dintre cei 22.000 de spectatori care vor fi prezenți, 10.000 au primit bilete în urma unei loterii publice, iar peste 7.500 de bilete au fost oferite unor angajaţi din sectoare esenţiale în timpul pandemiei de COVID-19.

Concertul face parte din seria evenimentelor organizate în Marea Britanie cu ocazia Jubileului de Platină, care va fi marcat şi printr-un weekend prelungit de patru zile libere în luna iunie.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole