Cine va fi antrenor la FCSB, după ce Edi Iordănescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Antrenorul echipei FCSB, Edward Iordănescu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi a intrat în izolare, Tehnicianul vicecampioanei va ieși din carantină luni, 25 octombrie 2021.

Jucătorii Constantin Budescu şi Adrian Şut au fost testaţi negativ, dar au fost palsaţi în izolare, deoarece prezintă simptome de răceală. Eugen Nae (46 de ani) va fi antrenorul cu licenţă care va conduce vicecampioana României de pe bancă la meciurile cu CS Mioveni şi cu Farul Constanţa, din etapele 12 și 13 ale Ligii 1.

Eugen Nae a fost şi portarul Stelei, actuala FCSB, între 1997 şi 2004, dar a fost înprumutat în mai multe rânduri, la Astra, Foresta şi Farul Constanţa Ulterior a fost antrenor cu portarii în două rânduri la Steaua, în 2010-2011, respectiv în 2012-2013. De asemenea, a lucrat și ca „principal”, la Unirea Urziceni, în 2010, tot interimar. La FCSB, Nae va fi ajutat de Mihai Pintilii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...