Cine va fi noul director general de la CFR SA

La ora actuală compania CFR SA are ca director general interimar pe Ioan Pintea, promovat și susținut de către organizația PNL Brașov, mai exact de către fostul primar George Scripcaru.

Numai că, potrivit OUG nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, Autoritatea tutelară, adică Ministerul Transporturilor, Comunicațiilor și Infrastructurii, a organizat concurs pentru ocuparea acestui post prin intermediul unei firme de recrutare.

Câștigătorul concursului a fost declarat fostul director general de la CFR Marfă, Traian Preoteasa, dar surprinzător, din august și până astăzi acesta nu a fost încă numit pe postul de director general la CFR SA.

Printre candidații la fotoliul de director general al CFR SA s-a aflat și actualul director general interimar de la CFR Călători, controversatul Dan Costescu, fost ministru al Transporturilor în guvernul Cioloș pentru câteva uni.

Surprinzător, deocamdată reprezentantul ministerului în AGA nu a primit mandat din partea ministrului Lucian Bode ca membrii Consiliului de Administrație să valideze propunerea de director general a lui Traian Preoteasa așa cum a decis firma de recrutare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Ce discuții poartă un șef din poliție cu interlopii! DGA și...

Șoc în instituția poliției din Buzău, odată cu dezvăluirile făcute publice de Ziarul Puterea privind presupusa implicare a șefului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ)...