Cine va fi noul ministru al Agriculturii

Solicitarea DNA de ridicare a imunității parlamentare a ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, deputatul PSD de Olt, Adrian Chesnoiu, a tulburat apele rău de tot  în PSD.

Adrian Chesnoiu a anunțat aseară că demisionează din funcția de ministru al Agriculturii și se autosuspendă din PSD, în urma acuzațiilor formulate de DNA la adresa sa. Șeful DNA, Crin Bologa, a cerut joi Camerei Deputaților să ridice imunitatea unui deputat, acum ministru, acuzat de abuz în serviciu la presupusa trucare a unui concurs, adică a lui Adrian Chesnoiu.

Prin vacantarea postului de ministru al Agriculturii, în PSD a început lupta pentru fotoliul lăsat liber de Chesnoiu. Potrivit informațiilor noastre, cele mai mari șanse le are fostul ministru Petre Daea, care este susținut de vreo 20 de organizații județene PSD. Pe locul doi se află fostul secretar de stat de pe vremea lui Daea, Daniel Botănoiu.

A treia opțiune ar fi actualul președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, deputatul PSD de Olt, Florin Ionuț Barbu, nepotul baronului Paul Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...