Cinematograful 3D din Alexandria a intrat „în conservare” după doar 5 ani de funcționare

Primăria Alexandria a dat în jur de 60.000 de euro pe cinema 3D care a funcționat vreme de 5 ani în Capitala Teleormanului. 

Acum, după ce edificiul Casei de Cultură a intrat în renovare, cinematograful se află „în conservare”. Păstrarea lui, conform Primăriei, se face în locul în care a funcționat, adică într-o sală care nu va avea intervenții. Restul componentelor tehnice au fost depozitate la Centrul Multifuncțional pentru tineri din Alexandria.

Epopeea cinema-ului a durat ani buni până ca obiectivul să fie funcțional. Intențiile pentru amenajarea unei săli de cinema 3D în incinta Casei de Cultură din Alexandria au început încă din anul 2013. Primăria Alexandria şi-a anunţat atunci dorința a achiziţiona un sistem cinema digital 3D.

Primăria a găsit operatorul care urma să livreze, instaleze şi să pună în funcţiune sistemul digital cinema 3D, contra sumei de 387.600 lei, însă demersurile municipalităţi s-au blocat după ce Casa de Cultură a ajuns să fie disputată cu sindicatele în cadrul unui proces.

După finalizarea procesului şi câştigarea Casei de Cultură de către primărie, amenajarea sălii de cinema a mai durat o vreme. După mai multe termene de finalizare nerealiste, autoritățile au inaugurat cinema-ul de Paștele lui 2016.

Citește mai departe pe Liber în Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...