Cioban român din Sardinia, prins de carabienieri cu o pușcă de vânătoare modificată

Ciobănia nu este o treabă ușoară, mai ales prin străinătățuri, și nici lipsită de pericole, așa că un cioban  român din Sardinia s-a gândit că iar prinde bine să aibă o armă de foc la îndemână. Urmarea: a fost reținut de carabinieri, iar acum se află în arest la domiciliu pe motiv că deținea o pușcă de vânătoare modificată și muniție cu seria deteriorată.

Concret, pușca avea un număr de serie deteriorat, o lanternă atașată și un reductor la capătul țevii. De asemenea, au fost găsite 21 de cartușe de calibru 12, arată GazetaRomanească.

Pe data de 26 mai, la Villacidro, o comună din sudul Sardiniei, carabinierii din Compagnia locală, împreună cu două echipe ale ”Squadrone Eliportato Carabinieri Cacciatori di Abbasanta” și două unități canine, au făcut percheziții la o stână de oi din localitatea Piscina e Sanguini. În urma acțiunii, românul în vârstă de 46 de ani, a fost arestat pentru posesie de armă ilegală și posesie ilegală de muniție. Acum, se află în arest la domiciliu, până la clarificarea situației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...