Ciolacu, atac la Guvernul Orban: Cu PNL la putere, România a atins recordul de peste un milion de șomeri

Publicat: 18 sept. 2020, 15:55, de Mădălina Bălăceanu, în ESENȚIAL , ? cititori
Ciolacu, atac la Guvernul Orban: Cu PNL la putere, România a atins recordul de peste un milion de șomeri
Marcel Ciolacu - PSD

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, a scris pe Facebook o postare în care acuză Guvernul Orban că nu înțelege că locurile de muncă sunt esențiale pentru oameni și pentru economie.

„Românii au nevoie de locuri de muncă, nu de vorbe goale și bani europeni doar pe hârtie! Cu PNL la putere, România a atins recordul de peste 1 milion de șomeri, iar #Hunedoara este unul dintre județele cele mai afectate.

De aceea, PSD nu va permite ca vreo mină să fie închisă! Nici Lupeni! Nici Lonea! Vom face demersuri pe lângă colegii noștri din familia social-democrată europeană să sprijine la nivelul Comisiei Europene alocarea de fonduri europene substanțiale pentru programele dedicate zonelor carbonifere în tranziție, așa cum este și Valea Jiului. Proiect pe care PSD l-a început încă din 2017 – Investiții Teritoriale Integrate- ITI”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Liderul social-democrat a declarat că dacă „PSD e de vină” că în Hunedoara foarte mulți tineri și-au început o afacere proprie prin StartUp Nation, miercurea viitoare, la votul final pe rectificarea bugetară, „vom suplimenta cu 400 milioane de lei programul StartUp Nation. Pentru a-i susține antreprenorii români abandonați de Guvernul PNL!”.