Ciolacu, atac la Guvernul Orban: Cu PNL la putere, România a atins recordul de peste un milion de șomeri

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, a scris pe Facebook o postare în care acuză Guvernul Orban că nu înțelege că locurile de muncă sunt esențiale pentru oameni și pentru economie.

„Românii au nevoie de locuri de muncă, nu de vorbe goale și bani europeni doar pe hârtie! Cu PNL la putere, România a atins recordul de peste 1 milion de șomeri, iar #Hunedoara este unul dintre județele cele mai afectate.

De aceea, PSD nu va permite ca vreo mină să fie închisă! Nici Lupeni! Nici Lonea! Vom face demersuri pe lângă colegii noștri din familia social-democrată europeană să sprijine la nivelul Comisiei Europene alocarea de fonduri europene substanțiale pentru programele dedicate zonelor carbonifere în tranziție, așa cum este și Valea Jiului. Proiect pe care PSD l-a început încă din 2017 – Investiții Teritoriale Integrate- ITI”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Liderul social-democrat a declarat că dacă „PSD e de vină” că în Hunedoara foarte mulți tineri și-au început o afacere proprie prin StartUp Nation, miercurea viitoare, la votul final pe rectificarea bugetară, „vom suplimenta cu 400 milioane de lei programul StartUp Nation. Pentru a-i susține antreprenorii români abandonați de Guvernul PNL!”.

1 COMENTARIU

  1. Rădăcinile acestor mineriade se găsesc în evenimente mai vechi ale istoriei românilor. De altfel, limba română este singura din lume în care a fost creat acest cuvânt, care mai apoi a fost tradus în toate limbile planetei. În iunie 1990 grupuri de mineri veniți cu trenuri din provincie, înarmați cu bâte, au atacat studenții și alți protestatari în Piața Universității din București, punând capăt unui protest de câteva săptămâni împotriva noii garnituri politici instalate în România după căderea dictaturii comuniste.

    Iliescu a fost văzut atunci mulțumindu-le minerilor, dar de atunci neagă mereu că el i-ar fi chemat sau că le-ar fi cerut să atace demonstranții.
    „Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, a scris pe Facebook o postare în care acuză Guvernul Orban că nu înțelege că locurile de muncă sunt esențiale pentru oameni și pentru economie.” Cu siguranță Mineri noștri mândri de aceasta susținere a PSD-lui vor muri ca niște șobolani strapunsi in galerie de gazul metan și de Covid 19 . Gândește romane ! Gândește moartea te aștepta! PSD-ul te îngropă de viu .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...