Ciolacu: Când mărim pensiile, mărim la toată lumea; categoric trebuie să plecăm de la 10%

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seara, la Craiova, că pensiile trebuie mărite pentru toată lumea, indiferent de valoarea pensiei, iar majorarea trebuie să pornească de la 10%.

Am spus, nu e prima oară: trebuie să plecăm de la 10%, categoric. Când mărim pensiile, mărim la toată lumea, şi la cei care au pensii mai mici, şi la cei care au pensii mai mari. Părerea mea e că trebuie găsită calea, cum am găsit când am intrat la guvernare acel program pe care l-am lucrat împreună cu doamna Olguţa Vasilescu, în care la anumite zone, la peste trei milioane şi jumătate de pensionari, am venit şi cu acele ajutoare pe o perioadă, mai ales perioada de iarnă, şi se vede cât de bine au venit”, a spus Ciolacu, răspunzând unei întrebări pe tema pensiilor adresată de un jurnalist.

Liderul PSD a mai afirmat că ar fi o premieră în cei 30 de ani de la Revoluţie ca legea bugetului să fie prezentată în noiembrie, pentru a fi timp de dezbateri.

“Ar fi o premieră în cei 30 de ani de la Revoluţie să venim cu legea bugetului în noiembrie, să avem timp să dezbatem cea mai importantă lege care este votată în Parlament. Din punctul meu de vedere şi al colegilor mei, celor care am făcut impactul bugetar. Repet, am părerea că va fi o creştere economică mai mare, ne încadrăm, este inuman să vorbim de o decizie de a avea sub 10% o mărire a pensiilor”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

1 COMENTARIU

  1. Ați luat de la militari (Olguța, Țuțuianu ,melescanu,tit-brailoiu,Solomon etc comp.)al 13 lea,compensatoriile,sporurile, limitați la 2009, să dați altora!numai voi nu v-ați tăiat ! educația ați tinut-o pe loc, ați dat la magistrați și doctori! angajări fără număr în primării unde își fac salariile cât vor!ministerele colcăie de analfabeți!peste tot salarii mari,la voi!și prostimea care vă plătește suferă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...