Ciolacu, către tineretul PSD: Criticaţi liderii social-democraţi dacă repetă greşelile celor plecaţi din partid

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a rugat vineri pe tinerii social-democraţi aflaţi la o şcoală politică organizată la Costineşti să îi critice pe conducătorii locali ai partidului în cazul în care aceştia vor îndrăzni să repete greşelile altor lideri, care au plecat din formaţiunea politică.

„Vreau să cred şi îmi doresc din tot sufletul ca viitorii lideri şi viitorul preşedinte al Partidului Social Democrat să fie din acest amfiteatru. Nu cred în lideri ai unui partid, cel mai mare partid din România, în lideri aduşi pe ultima sută de metri. Cred în lideri ai Partidului Social Democrat care au crescut în spiritul social-democraţiei şi al Partidului Social Democrat. Vă rog să criticaţi liderii voştri locali dacă vor încerca sau vor îndrăzni din nou să repete greşelile altor lideri, care au plecat din partid”, a spus Ciolacu.

Conform acestuia, el nu va face niciodată parte dintr-o altă formaţiune politică.

„Eu am promis că niciodată eu nu o să fac parte din alt partid şi niciodată nu o să îmi treacă prin cap să iniţiez o altă formaţiune politică. De la PSD plec acasă. Şi de acasă, unde plecăm cu toţii”, a afirmat preşedintele PSD.

Ciolacu a subliniat că social-democraţii trebuie să fie alături de partid atunci când sunt situaţii dificile în interiorul formaţiunii politice.

„Este un ciclu de aproape trei, patru lideri, preşedinţi de partid care şi-au făcut alte partide şi formaţiuni politice. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la voi, la TSD. Niciunul, foşti şefi ai PSD -ului, n-a rămas în partid când partidului i-a fost greu. Niciunul n-a rămas să fie o voce în interiorul partidului. Lucrurile se schimbă întotdeauna din interior, nu din exterior. Nu poţi să pleci după ce ai fost liderul partidului sau liderul TSD-ului şi să critici pe urmă din exterior partidul. Nu există urcuş fără coborâş, nu există om fără de greşeli. Există momente grele ale partidului şi atunci se vede cine rămâne alături de acel partid”, le-a mai transmis Marcel Ciolacu participanţilor la şcoala politică a TSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...