Ciolacu e de acord cu Ciucă: „Data rotației nu trebuie să rămână într-un cerc îngust şi strict”

Marcel Ciolacu spune că schimbarea premierilor va avea loc, dar nu pe data de 25 mai, așa cum era programată, pentru că atunci este Înălțarea.

„În acest moment, în interiorul PSD există o decizie ca eu să fiu desemnat pentru funcţia de premier (la rotaţia premierilor – n.r.). Categoric că înainte de rotaţie o să mai vin o dată în fata colegilor şi o să hotărâm din nou acest lucru. (…) Constituţional, preşedintele Klaus Iohannis desemnează prim-ministrul la propunerea unei majorităţi. Există această majoritate. Nu am temeri că domnul Nicolae Ciucă îşi va da demisia atunci, este exclus. (…) Sunt total de acord cu domnul prim-ministru că nu trebuie făcută rotaţia în ziua de Înălţare. Dânsul este militar, eu sunt copil de militar şi cred că trebuie respectată ziua de 25 mai la adevărata sa valoare”, a spus Ciolacu la România TV.

El a adăugat că nu îi place să rămână „într-un cerc îngust şi strict” în privinţa datei rotaţiei premierilor.

„Rotaţia va avea loc, domnul prim-ministru îşi va da demisia la timpul convenit de către mine şi domnia sa. Avem paşii şi avem tot stabilit, cum se va întâmpla. Lucrurile vor fi mai uşoare, mai simple şi mai normale decât ne închipuim acum. Ce este important este ca împreună, membrii coaliţiei, să avem programul de guvernare finalizat până atunci. Se pleacă de la actualul program de guvernare, unde fiecare dintre cei implicaţi o să vrem să venim cu lucruri noi, fiindcă totuşi societatea, mai ales în aceste vremuri, este într-o anumită dinamică şi există şi alte priorităţi decât au fost acum un an şi jumătate. O să le discutăm în interiorul coaliţiei”, a menţionat Marcel Ciolacu.

2 COMENTARII

 1. Tipii astia doi se cunosc de la Buzau.
  Asa ca au reînființat PCR.
  Consiliul JAI este peste doua zile UE si Ursula in cardesenie cu Suedia,Olanda si Austria plus tradatorii de tara din Romania condusi de Iohannis nu zic nimic de aderarea tarii la Schengen.
  Trebuia sa fie vot pentru aderare dar UE da un ciocan in cap Romaniei.
  Pierderi de miliarde de euro asta in timp ce gasca de hoti au marit taxele si impozitele din pixul lui Caciu da retardatul ăla mintal adunat de pe drumul de analfabetul functional Ciolacu.
  Au deturnat voturile a milioane de oameni ca sa aduca PSD la guvernare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...