Ciolacu: Este nevoie ca proiectul privind certificatul verde COVID să se adopte până la sfârşitul anului

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că este nevoie ca proiectul privind certificatul verde COVID să fie adoptat până la sfârşitul anului, o discuţie pe această temă urmând să aibă loc luni în coaliţia de guvernare.

“Astăzi o să avem o discuţie şi pe certificat şi pe modul în care va fi înaintat în Parlament. (…) Cred că este nevoie ca acest proiect să fie adoptat până la sfârşitul anului şi acum profesorul Streinu-Cercel ne-a făcut o informare cum vede dânsul perioada următoare”, a precizat Marcel Ciolacu, la sediul central al PSD.

El a adăugat că se analizează posibilitatea ca şi testele rapide să fie luate în calcul pentru eliberarea certificatului verde, dar nu s-a luat o decizie definitivă.

“Sunt luate în calcul. Când vom avea o discuţie şi o decizie în coaliţie, atunci o să o comunicăm. Sperăm ca astăzi să se întâmple acest lucru”, a completat liderul PSD.

1 COMENTARIU

 1. Cumpăr un Fire TV Cube, așa că nu trebuie să mă mai uit niciodată la aceleași filme vechi de Crăciun sau la acești politicieni corupți.
  Mori greu. Singur acasă. Gremlins. Toate trei sunt filme legendare de Crăciun … pe care Eu m-am săturat să le văd, mai ales când sunt înghesuit în sufragerie sub o pătură încălzită, devorând cu nerăbdare resturile din cina de Crăciun.
  Dar anul acesta, mă gândesc să iau o pauză de la aceste filme fără îndoială geniale și să arunc prudența la vânt cu achiziționarea unui Fire TV Cube .
  Există conținut mai bun de vizionat decât westernul preferat al tatălui tău. Dar anul acesta, mă gândesc să iau o pauză de la aceste filme fără îndoială geniale și să arunc prudența la vânt cu achiziționarea unui Fire TV Cube . De ce?
  Din câteva motive. În primul rând, Amazon a doborât prețul casetei sale de streaming. Sau _
  Ideea, atunci, nu este neapărat să vă faceți să cumpărați un Fire TV Cube în mod specific. Este mai mult pentru a vă face conștienți de faptul că aproape oricare dintre cele mai bune dispozitive de streaming pe care le puteți cumpăra sunt o alternativă excelentă la utilizarea implicită a canalelor terestre – sau pentru a vă curăța teancul de DVD-uri și Blu-ray de Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...