Ciolacu i-a făcut cadou lui Iohannis un exemplar din Constituția României

Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a transmis lui Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Constituției, un exemplar din legea fundamentală a țării.

Marcel Ciolacu este de părere că PSD trebuie să se reîntoarcă la guvernare.  

„PSD trebuie să fie la guvernare și să dea premierul! Azi, de ziua Constituției, i-am trimis președintelui Iohannis un exemplar din Legea fundamentală a României ca să aibă reperul necesar pentru a îndeplini #voința românilor!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Conform ultimelor rezultate BEC, alegerile parlamentare din anul 2020 au fost câștigate de PSD cu 30,13% pentru Senat și 29,69% pentru Camera Deputaţilor. Conform Constituției, președintele României este cel care desemnează premierul țării în urma consultărilor pe care le are cu partidele politice care dețin majoritate în Parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...