Ciolacu i-a făcut cadou lui Iohannis un exemplar din Constituția României

Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a transmis lui Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Constituției, un exemplar din legea fundamentală a țării.

Marcel Ciolacu este de părere că PSD trebuie să se reîntoarcă la guvernare.  

„PSD trebuie să fie la guvernare și să dea premierul! Azi, de ziua Constituției, i-am trimis președintelui Iohannis un exemplar din Legea fundamentală a României ca să aibă reperul necesar pentru a îndeplini #voința românilor!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Conform ultimelor rezultate BEC, alegerile parlamentare din anul 2020 au fost câștigate de PSD cu 30,13% pentru Senat și 29,69% pentru Camera Deputaţilor. Conform Constituției, președintele României este cel care desemnează premierul țării în urma consultărilor pe care le are cu partidele politice care dețin majoritate în Parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...