Ciolacu: „Începem să fim recunoscuţi drept o ţară dezvoltată, nu în curs de dezvoltare”. Argumentele liderului PSD

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că aderarea României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (Organisation for Economic Co-operation and Development – OECD) arată că am depășit stadiul de țară în curs de dezvoltare.

Prezent la Galaţi, la evenimentul Ziua Întreprinzătorilor, Ciolacu a repetat încă o dată că nu se dorește introducerea de noi taxe. „Eu m-am săturat să fie chemat PSD la guvernare şi să devină mereu pompierul de serviciu după anumite aventuri a unor guverne nepregătite şi nerealiste. Nu trebuie să fim reticenţi şi nu trebuie să stricăm prin ştiri că doreşte cineva să mărească taxe sau impozite. Nu doreşte nimeni, mai ales în perioadă de criză”, a dat asigurări liderul PSD.

„Lucrurile încep încet, încet să mişte, trebuie să scoatem acest cuvânt ”încet” din vocabular”, a spus liderul PSD, arătând că întreprenorii sunt cei pe care se bazează economia românească.

Liderul PSD a mai spus că „suntem pe ultima sută de metri înainte de a intra în OECD”.

„Cu alte cuvinte, începem să fim recunoscuţi că suntem o ţară dezvoltată, nu în curs de dezvoltare. Societatea românească trebuie să se dezvolte cu ajutorul dumneavoastră şi cu experienţa dumneavoastraă de antreprenori de la firul ierbii. Nu trebuie să fim reticenţi şi nu trebuie să stricăm prin ştiri că doreşte cineva să mărească taxe sau impozite. Nu doreşte nimeni, mai ales în perioadă de criză”, a adăugat Ciolacu.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Sunteti pe dracul calare Ciolacule. Poporul vostru este in plina saracie, peste 100.000 de copiii se culca flamanzi si nespalati, batranii vostri mor cu zile in casele lor din cauza saraciei si a singuritatii iar tineri va blesteama cu toata spurcaciunea cuvintelor si pleaca din tara cu cea mai mare ura, pleaca din Romania .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole