Ciolacu: „PSD nu poate vota un guvern minoritar PNL-UDMR”. Motivele invocate

Social – democrații nu vor vota învestirea cabinetului Nicolae Ciucă, invocând în acest sens cel puțin cinci motive principale.

PSD nu poate vota un guvern minoritar PNL-UDMR cu un program de guvernare care taie în continuare, fără milă, din veniturile românilor!”, a transmis duminică dimineață Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Printre motivele invocate de acest se numără faptul că, prin noul program de guvernare propus:

-Nu există niciuna dintre cele 10 măsuri urgente transmise de PSD premierului desemnat.

– Nu se mărește deloc salariul minim, nici măcar cu acel 8% promis de Florin Cîțu după întâlnirea cu sindicatele și patronatele.

– Nu mai cresc deloc alocațiile copiilor, nici măcar cu unica tranșă de 20% pe care ministrul de Finanțe o anunța acum câteva zile pentru ianuarie 2022.

– Nu mai majorează deloc pensiile, nici măcar cu 6%, cât anunța cu ministrul Muncii.

În schimb, se introduc noi taxe pentru românii din Diaspora.

Mâine (luni, n.r.), voi propune colegilor din conducerea PSD să decidă votul nostru pentru noul cabinet gândindu-se doar la asta: viața românilor ar deveni și mai grea, dacă acest guvern ar aplica asemenea decizii aberante!”, a mai spus Ciolacu.

Mai multe articole...

2 COMENTARII

  1. „PSD nu poate vota un guvern minoritar PNL-UDMR”. Cât de ipocrit trebuie sa fi ca sa fi un adevărat criminal prin al tau comportament politic ?
    Numărul bolnavilor de coronavirus tratați în spitalele din România fluctuează în jurul a 20.000 pe săptămână, iar numărul cazurilor grave continuă să crească: 1.867 de pacienți au putut primi marți terapie intensivă. În România, însă, toate locurile au fost ocupate în unitățile de terapie intensivă ale spitalelor covid de săptămâni întregi, iar pacienții cu coronavirus fac coadă în secțiile de urgență pentru a ajunge în paturile de spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole