Cioloș a propus guvernator al Deltei Dunării un om garantat de PSD

După ce a trâmbițat vreo trei luni de zile că viitorul guvernator al Deltei Dunării va fi desemnat în urma unui „casting”, la care au participat 36 de concurenți, în sfârșit, USR PLUS a anunțat ieri că alesul este un personaj garantat de …PSD.

USR PLUS a propus-o pe Atena-Adriana Groza (51 de ani) din București pentru funcția de guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD).

De fapt, aceasta este susținută și promovată de PLUS, adică de Dacian Cioloș, fiind în prezent secretar general și expert-cheie în conservarea biodiversității în cadrul Asociației Pentru Dezvoltare Durabilă Dakia, București, care asigură administrarea ariilor naturale protejate din Podișul Nord Dobrogean.

Atena-Adriana Groza și-a început cariera profesională în 1998, în Ministerul Mediului. Ulterior, a devenit responsabilă cu adoptarea acquis-ului comunitar în domeniile protecția naturii și organisme modificate genetic.

De asemenea, ea apare ca autor, alături de Răzvan Theodorescu,fost ministru PSD al Culturii, al unui album cu titlul „România în patrimoniul UNESCO”, tipărit la Editura Monitorul Oficial.

Numai că ceea ce nu se spune oficial este faptul că Atena Groza este o apropiată  a fostului șef al SRI Tulcea, Cătălin Țibuleac, numit guvernator al Deltei Dunării în guvernarea PSD de Viorica Dăncilă.

La ora actuală, Cătălin Țibuleac este directorul de cabinet al președintelui PSD al Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Practic, prin nominalizarea Atenei Groza, Cioloș a propus ca guvernator al Deltei Dunării să fie un om care n-are nicio legătură cu Delta Dunării, dar care este garantat de PSD și totodată va fi o marionetă a lui Horia Teodorescu și a unor oameni de afaceri cu interese uriașe în turismul din această zonă. 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole