Dacian Cioloș, la vot: E important să dăm o șansă unor oameni care vin cu un spirit nou

Publicat: 27 sept. 2020, 11:14, de Mădălina Bălăceanu, în ALEGERI , ? cititori
Dacian Cioloș, la vot: E important să dăm o șansă unor oameni care vin cu un spirit nou
dacian cioloș

Copreședintele USR-PLUS, Dacin Cioloș, a declarat la ieșirea din secția de votare că este foarte important ca cetățenii să voteze fiindcă de opțiunea lor depinde ce se va întâmpla în comunitățile locale în următorii ani.

„E foarte important să votăm astăzi pentru că de votul de astăzi depinde ce se va întâmpla în comunităţile noastre locale în următorii ai. Eu am votat, ca de obicei, la Zalău şi astăzi cu şi mai multă bucurie am votat la Zalău pentru că astăzi nu mai e cazul să alegem răul cel mai mic. Avem, cu adevărat, o alternativă pentru un Zalău modern, un Zalău care să iasă din provincialism şi izolare, un Zalău care să beneficieze de apropierea de Cluj, de Oradea, de zona de vest a României, un Zalău în care să se investească şi să se creeze locuri de muncă.

E important, din punctul meu de vedere, să dăm o şansă unor oameni care vin cu un spirit nou, cu un suflu nou şi asta o putem face prin vot. Degeaba ieşim în stradă atunci când nu avem ocazia să acţionăm direct, acum e momentul să o facem şi sper ca toţi cetăţenii români să aibă asta în minte în cursul zilei de astăzi”, a precizat Dacian Cioloş, la ieşirea din secţia de votare.

Cioloș a adăugat că, din punctul lui de vedere, sunt create condiţii pentru un vot în siguranţă.

„Toate condiţiile sunt create pentru un vot în siguranţă, din punct de vedere sanitar. Oamenii din secţie sunt foarte bine instruiţi şi am toată încrederea şi sper ca toţi cetăţenii români să aibă toată încrederea şi să vină la vot. Sunt dezinfectanţi, sunt măşti se păstrează distanţa, nu e înghesuială”, a conchis copreşedintele USR PLUS.

Citește și: