Cioloş: Nu mai ajunge demonizarea adversarului în politică, a venit vremea livrării de rezultate

Copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș, a declarant luni că tot mai mulți români doresc evoluție și construcție, iar într-o competiție politică nu mai este suficientă „demonizarea” adversarului.

“Un lucru se conturează tot mai clar: În România anului 2020 tot mai mulţi oameni vor evoluţie şi vor construcţie. Nu mai ajunge demonizarea adversarului în politică. A venit vremea unei viziuni pozitive şi a livrării de rezultate pentru a schimba lucrurile în bine şi a materializa speranţa. Sper să nu mă grăbesc spunând că vine vremea oamenilor care intră în politică pentru a face lucruri în interesul comunităţii, pe faţă, nu pentru a se căpătui ei şi cei care i-au împins pe liste ale partidelor”, a scris pe Facebook, liderul grupului Renew Europe din Parlamentul European.

Cioloș a mai precizat că își dorește ca învingătorii la alegerile locale să înțeleagă că „greul abia acum începe” și că mandatele câştigate reprezintă “semnul unei aşteptări imense”.

“Îmi doresc să văd că cei care au primit azi acest mesaj câştigând mandate să înţeleagă că greul abia acum începe. Că aceste mandate câştigate nu sunt încă o victorie, ci doar semnul unei aşteptări imense şi al unei responsabilităţi pe măsură, care acum începe. Că, după atâta polarizare în politica românească, esenţial e să învăţăm să guvernăm pentru toţi oamenii, nu doar pentru ‘ai noştri’. Şi sper ca puterea câştigată azi să nu se urce la cap şi să rămână acolo, ci să se traducă în forţa şi determinarea de a livra rezultate. Acum, în acest moment, sunt mândru de tinerii mei colegi care au dovedit determinare, anduranţă şi maturitate. De fapt, încă odată, a câştigat România sănătoasă”, a adăugat Cioloş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole