Cioloş, pe Facebook: Ironia sorţii este că PNL va afla cum e să fii forţa reformatoare dintr-un guvern retrograd

Preşedintele USR Plus, Dacian Cioloş, consideră că PNL, într-o coaliţie cu PSD şi UDMR, se va fi în postura în care s-a aflat USR în precedentul guvern.

Ironia sorţii este că PNL va afla cum e să fii forţa reformatoare dintr-un guvern retrograd care are un sigur interes: să facă bani pentru partid. Practic, PNL va avea în noul guvern rolul USR din guvernul precedent. PSD şi UDMR vor face jocurile, vor bloca tot şi vor împărţi banii şi funcţiile între ei. Diferenţa e că PNL nu e nici struţ, nici cămilă, pentru că PNL nu vrea reformă cu adevărat, după cum nu e nici hoţ profesionist ca PSD. Slabă mulţumire, e drept, pentru simplu fapt că această ‘dramedie’ e plătită de cetăţenii români„, a scris preşedintele USR vineri, pe Facebook.

Referitor la informaţiile potrivit cărora prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, ar fi solicitat în ultima şedinţă a Biroului Executiv reluarea negocierilor cu USR pentru constituirea unei majorităţi, liderul USR PLUS a transmis că astfel de negocieri nu vor avea loc prea curând.

„Înţeleg spaima uriaşă a celor de la PNL acum, după ce au dat cheile de la casă PSD-ului. Obişnuiţi cu proprietatea altora şi cu traiul în case naţionalizate, pesediştii nu pleacă cu una cu două de la borcanul cu miere. Aşa că nu mă miră dorinţa lui Rareş Bogdan de a cere negocieri cu USR. Să nu fiţi surprinşi dacă acceptăm negocierea, doar că ea nu va avea loc prea curând. Iar atunci când asta se va întâmpla, va fi doar cu liberalii curajoşi care se opun acestei sinucideri politice„, se mai arată în postarea lui Dacian Cioloş. 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole