Cristiano Ronaldo, apostrofat în Arabia Saudită (Video)

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a fost apostrofat de public în timpul derby-ului pierdut de echipa sa, Al-Nassr (0-1), pe terenul formației Al-Ittihad, joi, în campionatul de fotbal al Arabiei Saudite, informează agenţia EFE, citată de Agerpres.

În timp ce se îndrepta spre vestiare, în direcția internaționalului portughez s-a aruncat cu sticle cu apă de către fanii echipei adverse.

„Suntem decepţionaţi de rezultat, dar rămânem concentraţi pe meciurile care ne aşteaptă. Le mulţumesc suporterilor lui Al-Nassr pentru susţinere. Ştim că putem conta pe voi”, a scris portughezul pe Twitter după meci.


La meci au asistat 57. 244 de suporteri ai lui Al-Ittihad , iar Ronaldo a fost apostrofat pe tot parcursul meciului, iar numele lui Messi a fost scandat.

Vizibil nervos, Ronaldo şi-a scosa banderola de căpitan înainte de a părăsi terenul de joc şi a intenţionat s-o arunce, dar s-a răzgândit când și-a dat seama că este filmat.Al-Nassr a cedat poziţia de lider după ce a fost învinsă de rivala Al-Ittihad. În urma acestui rezultat, Al-Ittihad are 47 de puncte după 20 de etape, iar Al Nassr ocupă locul seund, cu 46 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...