Circa 20.000 de profesori, așteptați la cel mai mare miting din ultimii ani. Restricții de trafic

Circa 20.000 de profesori sunt așteptați la cel mai mare miting din ultimii ani, care va începe, marți, la ora 11.00, în Piața Victoriei și va continua cu un marș până la Cotroceni, în jurul orei 15.00.

Brigada Rutieră a Capitalei anunță o serie de restricții de trafic pentru buna desfășurare a evenimentului.

Astfel, începând cu ora 10.00, se va resistematiza traficul rutier în Piața Victoriei, asigurându-se două benzi pe sens în fața Guvernului, pe Bd. Aviatorilor circulându-se doar către Bd. Lascăr Catargiu.

De asemenea, se va restricționa traficul gradual pentru staționarea autocarelor pe Șos. Kiseleff, benzile I, III și IV, pe segmentul cuprins între Str. Arh. Ion Mincu și Piața Victoriei, fără afectarea intersecțiilor. Banda II de circulație pe tronsonul de mai sus va fi destinată autovehiculelor de intervenție.

Angajații din învățământ au intrat în a doua săptămână de grevă generală. Sindicatele din educație cer o majorare salarială de 25% până la finalul anului, precum și garantarea printr-un act normativ că profesorul debutant va avea salariul cel puțin egal cu salariul mediu brut pe economie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...