Circulație blocată pe DN19 A la Beltiug județul Satu Mare în urma unui accident grav

Circulaţia a fost blocată pe DN 19A, joi, în localitatea Beltiug din judeţul Satu Mare, în urma unui accident rutier, la faţa locului fiind solicitat elicopterul SMURD, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

„În zona localităţii Beltiug, judeţul Satu Mare, a avut loc o coliziune frontală între două autovehicule, accident în urma căruia un pasager a rămas încarcerat. Elicopterul SMURD aterizează la faţa locului, astfel că traficul este oprit pe ambele sensuri”, se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform sursei citate, circulaţia a fost deviată temporar prin parcarea unei benzinării. Traficul rutier urmează să fie reluat normal după finalizarea intervenţiei echipelor de salvare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...