Cîţu: „Convoc BEx sâmbătă, la ora 12,00”

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, vineri, că şedinţa Biroului Executiv în care s-a decis convocarea Consiliului Naţional nu a fost una statutară şi a anunţat convocarea BEx pentru sâmbătă.

„Toate documentele care au venit la partid erau adresate preşedintele partidului pentru solicitare de BEx. În partid avem o regulă. Eu voi respecta de fiecare dată aceste reguli cât sunt la PNL şi am convocat, conform regulilor din PNL, un BEx mâine la ora 12,00, cu prezenţă fizică, unde voi anunţa mai multe lucruri, dar este regula din PNL. Niciodată nu a fost făcut aşa ceva”, a spus Cîţu, la sediul central al PNL.

Şedinţa BEx al PNL a fost convocată de Cîţu la sediul central al partidului.

El a susţinut că şedinţa BEx de vineri nu ar fi fost convocată statutar, nefiind convocată nici de el, nici de secretarul general.

„Cererile de convocare a BEx sunt adresate preşedintelui PNL. Preşedintele PNL a convocat BEx pentru mâine la ora 12,00”, a reiterat Cîţu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...