Cîțu, despre moțiunea de cenzură: „Cred că va fi o propunere a PSD pentru premier, susținută de USR și AUR”

Premierul Florin Cîțu pare pregătit să pice Guvernul la moțiunea de cenzură de marți. El a spus, luni, după ședința BEX, că toate scenariile sunt pe masă și crede că PSD va veni cu o propunere de premier, care va fi susținută de USR și AUR. TOți parlamentarii PNL participă la moțiune.

Premierul Florin Cîțu a spus că toți parlamentarii PNL vor participa la moțiunea de marți, dar nu vor vota, aceasta fiind decizia luată în ședința BEX a PNL.

Întrebat de jurnaliști ce va face dacă va trece moțiunea, președintele PNL, Florin Cîțu a spus că toate scenariile sunt pe masă.

De mâine (marți – n.r.), dacă trece această moțiune, toate scenariile sunt pe masă. Mă voi uita către această nouă coaliție condusă de PSD, înțeleg, USR – PSD – AUR, dacă au un plan. Eu sper că nu doar vor să dea jos Guvernul și după aceea să se uite cum țara rămâne în haos. Vom vedea ce propunere vine de la această nouă majoritate și ne vom face strategia în funcție de aceasta”, a spus Cîțu.

Acesta crede că PSD va veni cu o propunere de premier.

Eu cred că va fi totuși o propunere a PSD, susținută de USR și AUR pentru premier. Vom vedea”, a mai spus Cîțu.

PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor. Jos Guvernul Cîțu”, care va fi votată marți.

Premierul Florin Cîțu a apreciat joi seara că are șanse mai mari de 50% ca Guvernul să supraviețuiască moțiunii de cenzură de marți.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole