Cîțu: Echipa de pompieri din partea României va acţiona în Grecia pe o perioadă de 10-14 zile

Premierul Florin Cîţu anunţă că echipa de pompieri din partea României care va pleca în Grecia pentru a ajuta la stingerea incendiilor de vegetaţie va acţiona în zonele indicate de autorităţile elene pe o perioadă de 10-14 zile. „România este alături de Grecia în aceste momente dificile”, subliniază el.

„România este alături de Grecia în aceste momente dificile. Am aprobat, din partea României, asistenţă internaţională cu titlu gratuit pentru Republica Elenă, care este grav afectată de incendiile de pădure!”, a scris, pe Facebook, Florin Cîţu.

Potrivit premierului, echipa de pompieri din partea României va acţiona în zonele indicate de autorităţile elene pe o perioadă de 10-14 zile.

Premierul Florin Cîţu anunţa, joi, că din partea României vor fi trimise echipe de pompieri care vor ajuta la stingerea incendiilor din Grecia, acest lucru fiind o premieră pentru ţara noastră. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a explicat că va fi trimis un modul din partea IGSU, care include 112 pompieri şi 23 de autospeciale, care ar urma să plece vineri şi să rămână în Grecia pentru cel puţin zece zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...