Cîțu: „Sper că putem să discutăm astăzi despre propunerea de premier”

Președintele PNL Florin Cîțu a spus că speră ca propunerea de premier să fie discutată duminică, la negocierile cu PSD, și cu aceasta „să mergem la președintele României”.

Florin Cîțu speră ca propunerea de premier să fie discutată duminică cu PSD.

Nu am ajuns la aceste discuții, trebuie să ne înțelegem întâi pe partea de guvernare, pentru că de aici pornim. După ce avem un program de guvernare, suntem de acord, putem să discutăm și despre ministere și despre premier. Eu sper că putem să discutăm astăzi despre propunerea de premier și apoi să mergem cu această propunere la președintele României”, a declarat Florin Cîțu.

Întrebat de jurnaliști când va fi gata programul de guvernare, Cîțu a spus: „Eu credeam că ieri, sper să fie astăzi”.

El a precizat că duminică vor mai fi negociate cu PSD aspecte care țin de finanțe, justiție și muncă.

1 COMENTARIU

  1. Kim Kardashian a fost văzută într-o rochie neagră revelatoare, oprindu-se la un magazin de proximitate, după nunta elaborată a lui Paris Hilton de joi. Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a purtat o rochie neagră Rick Owens până la podea, care îi scotea în evidență decolteul și abdomenul încordat. Ea a combinat rochia cu accesorii Balenciaga. „Tinerea pasului cu…moda și vârsta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...