Cîțu vrea să-l trimită la pensie pe Ciucă

Scandalul privind cumularea pensiei cu salariul este departe de a fi încheiat, iar ultimele declarații ale liderului PNL, Florin Cîțu, l-au vizat și pe premierul Nicolae Ciucă și echipa sa de la Palatul Victoria.

„Da, există. Interzicerea cumului de pensie în continuare este un proiect pe care noi îl susţinem pentru că pe de o parte se vorbeşte foarte mult de pensiile speciale, dar toată lumea uită că e o altă formă aici, similară cumulul pensiei cu salariu şi aici noi susţinem interzicerea acestui lucru”, a precizat preşedintele PNL, Florin Cîţu.

Numai că, prin această declarație, liderul PNL l-a avertizat și pe premierul Nicolae Ciucă care este pensionar militar. Astfel spus, în opinia lui Cîțu, PNL nu este de acord să se cumuleze pensia cu salariul, adică premierul Nicolae Ciucă ar trebui să opteze între pensie și remunerația de prim ministru.

De asemenea, în aceeași situație ca lui Ciucă se află și o serie de consilieri de la Palatul Victoria sau Palatul Cotroceni.  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...