City break ieftin și hotărât, pe fugă, săptămâna viitoare

Ne hotărâm brusc că vrem să mergem într-un city break cât mai rapid dar să nu dăm nici foarte mulți bani la transport și cazare. Avem câteva variante pentru săptămâna viitoare.

Cele mai ofertante destinații pentru un city break hotărât pe fugă și care să nu coste nici foarte mult sunt în Italia, dar putem opta chiar pentru două orașe din Marea Britanie și chiar în Cipru. Avioanele nu costă mai mult de 600 de lei dus-întors, iar cazări decente putem găsi la prețuri de 100 de lei pe noapte.

Să vedem ce putem găsi uichendul viitor, să zicem de joi până duminică.

Cel mai ieftin zbor îl avem către Milano. La ora scrierii acestui material, un dus-întors București Otopeni-Bergamo costă 314 lei, plecare cu Wizz Air, și întors cu Ryanair. De la aeroportul din Bergamo la Gara Centrală din Milano se pot lua autobuze care nu costă mai mult de 10 euro pe direcție. O noapte în Milano se poate găsi la 99 de lei, cum ar fi le Milan Hotel. Astfel că Domul, Palatul Sforzesco, străzile pline cu magazine sunt la discreție. Plus, se opate opta la deplasare cu trenul către lacul Como.

O destinație extraordinară o reprezintă Veneția. Un zbor cu Wizz-ul, dus-întors, costă 311 lei. Avionul aterizează la Treviso și de acolo se poate lua un autobuz, până în interiorul Veneției, la Gară. Cazările mai ieftine le putem găsi în Mestre, orașul de pe continent. Dacă optăm să stăm în orașul de pe lagună, avem varianta Ai Boteri, la 234 lei pe noapte. Veneția e inepuizabilă și merită văzută de mai multe ori. Avem ocazia să ne deplasăm la Murano, celebra localitate unde se fabrică tot felul de obiecte din sticlă, Burano, frumoasa insulă cu case colorate, și Torcello, insula ce păstrează o interesantă biserică.

Un zbor dus-întors către Bologna ne costă 367 de lei, cu Wizz. Cazarea la Il Castello Hostel Boutique costă 107 lei pe noapte.

La Pisa, orașul celebrului turn înclinat, se poate ajunge cu 346 de lei, cu Wizz. Cazarea la Safestay Pisa costă 107 lei pe noapte.

Scoția poate fi accesibilă în uichendul ce urmează. Un zbor cu Wizz către Edinburgh, dus-întors, ne căstă 287 de lei. Cazările sunt ceva mai scumpe decât în Italia, dar o variantă acceptabilă o poate constituie Beautiful Duplex, 192 de lei pe noapte.

Londra e puțin mai scumpă din punct de vedere al transportului, 552 de lei cu o combinație Ryanair și Wizz. Sosirea se face pe aeroportul Stansted și plecare se face de la Luton. Evident, transportul costă suplimentar. Dar o escapadă de uichend pe malul Tamisei e întotdeauna binevenită. La Safestay London se poata pe noapte cu 113 lei.

La Larnaca, în Cipru, se pate ajunge cu 393 de lei, cu Wizz. O noapte la Flamingo Beach Hotel, de trei stele, costă 102 lei pe noapte.

Distracție plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...