Ciucă continuă să-și bată joc de CSA Steaua: Buldogul lui Zisu, la conducerea clubului Armatei

Favoritul secretarului de stat din Ministerul Apărării Naționale, Marius Bălu, controversatul colonel Mădălin Hîncu se va pensiona și, astfel, la conducerea CSA Steaua București va fi numit săptămâna viitoare un nou comandant.

Numai că până să se pensioneze, Hîncu a „dispărut” de luni din club, delegând atribuțiile unui personaj extrem de controversat.

Lupul paznic la oi

Că Mădălin Hîncu pleacă nu este nicio pierdere pentru club, dar pe ultima sută de metri, acest „Neica Nimeni” parașutat în Bulevardul Ghencea, a făcut o mutare incredibilă. Hîncu a delegat atribuțiile de serviciu, așa cum a făcut tot timpul când a fost în fruntea CSA Steaua, colonelului Dorin Sandu Dănău, omul celui care trage toate sforile în MApN de vreo 20 de ani, generalul Cătălin Zisu.

Practic, la ora actuală, buldogul de securitate al lui Zisu, care s-a ocupat de cu totul altceva decât securitatea în clubul din Bulevardul Ghencea, la butoanele CSA Steaua București.

Decizia este incredibilă și de conceput pentru MApN ținând cont de faptul că Dănău are o problemă cât casa prin pierderea unui document secret, fapt pentru care s-a constituit o comisie de anchetă la nivelul clubului.

Buldogul lui Zisu se anchetează pe… el

PUTEREA a intrat în posesia uneia dintre registrele unice ale colonelului Dănău, o agendă de culoare roșu cărămiziu, adică cel înregistrat și sigilat pe data de 20.09.2017, unde acesta își nota o serie de aspecte de-a dreptul incredibile care nu aveau nicio legătură cu securitatea clubului militar. 

De exemplu, Dănău nota în agenda sa că „Astăzi mas. unității. Talpan are dosarele la căminul Haiducu”, pe 09.10.2017 menționa „ROF-Talpan – Pt Bucegi 7 file SGP”, iar pe 19.12.2017 a notat că „La instanță Talpan a făcut o contestație – nu s-a dat hotărârea dar nu știm unde sunt dosarele”. 

Ulterior dezvăluirilor noastre privind pierderea agendei de către buldogul lui Zisu, Ministerul Apărării Naționale ne-a comunicat că „La nivelul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua București” a fost desemnată o comisie care verifică aspectele semnalate, iar în funcție de rezultatul controlului se vor dispune măsurile legale care se impun”.

Așadar, acum la CSA Steaua există o comisie care verifică aspectele privind pierderea agendei de către Dănău, dar Dănău este la ora actuală la conducerea clubului militar. Incredibil, dar adevărat! Lupul, paznic la oi!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cum poți împiedica urmărirea telefonului mobil

Preocupările legate de confidențialitate și securitate devin o prioritate. Pe piața online și nu numai, există multe capcane în care poți pica dacă nu...

ȘOCANT! Polițist brașovean, dealer de droguri. A fost prins cu 1...

Un polițist din Brașov a fost prin în flagrant cu 1 kilogram de droguri în geantă. Acesta era cunoscut pentru viața sa în afara...