Ciucă: De remaniere este nevoie ori de câte ori nu se îndeplinesc sarcinile şi atribuţiile miniştrilor

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, că de remaniere este nevoie ori de câte ori nu se îndeplinesc sarcinile şi atribuţiile miniştrilor şi secretarilor de stat.

“La sfârşitul lunii iulie, când am prelungit acea perioadă de evaluare după primele şase luni încercând să acoperim şi perioada în care se închideau jaloanele şi ţintele din PNRR, nu am spus că nu este nevoie de remaniere. De remaniere este nevoie ori de câte ori nu se îndeplinesc sarcinile şi atribuţiile, atât ale miniştrilor, cât şi ale secretarilor de stat. Ca atare, remanierea este un atribut al premierului şi ea va fi făcută în funcţie de rezultatele şi activitatea fiecărui ministru în parte”, a afirmat Ciucă, într-o conferinţă de presă, organizată după o întâlnire organizată la Sinaia a liderilor regionali ai PNL.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea ministrului Apărării, prim-ministrul a spus: “Dacă facem o analiză a ceea ce s-a întâmplat în domeniul Apărării trebuie să ne uităm la ceea ce România a reuşit să obţină la summitul de la Madrid. (…) Dacă ne uităm la ceea ce s-a întâmplat la summitul de la Madrid şi la activitatea şi rezultatele Ministerului Apărării Naţionale, putem spune că este un rezultat foarte bun pentru noi”.

1 COMENTARIU

  1. China urmează să trimită trupe în Rusia pentru un exercițiu militar comun. De unde vor veni trupele și echipamentul rusesc în lumina dificultăților Rusiei în Ucraina?

    Din câte pot judeca din toate sursele variate care îmi stau la dispoziție, conflictul nu se mai desfășoară într-o fază atât de acută ca în primele luni de război.
    Linia frontului este mai mult sau mai puțin stabilă, trupele ruse nu pot avansa mai departe în sud și în apropiere de Harkov, ofensiva de pe Slaviansk și Kramatorsk continuă, dar foarte încet. Deci, unele unități pot fi redirecționate către alte exerciții.
    Moldova – Transnistria – România cu închiderea Mării negre ?
    Gândesc române , gândesc limpede române. Tu ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...