Ciudat: De ce Robbie Williams se trezește noaptea cu o poftă nebună de dulciuri

Robbie Williams e unul dintre talentații și extravaganții totodată interpreți din lumea showbiz-ului mondial. Pe lângă faptul că lansează hituri care fac valuri, artistul face și declarații creatoare de subiecte în revistele britanice glossy.

Pe această linie, celebrul cântăreț mărturisește, în unele interviuri, că suferă din cauza unui sindrom provocat de somniferele pe care le ia înainte de somn. Prima oară a vorbit despre aceasta în 2017, fapt semnalat imediat de „Hello!”. Despre ce este vorba? Pastilele îi provoacă dorința de a mânca și astfel artistul se trezește noaptea „lovit” de o poftă nebună de dulciuri. El recunoaște că nu poate să controleze acest sindrom: „Noaptea mă trezesc, mănânc tot ce găsesc dulce prin casă, dar dimineața nu mai știu nimic despre asta” , a dezvăluit artistul.
Poftă de neoprit

Soția artistului, Ayda, depune și ea mărturie în acest sens. Ea a remarcat că de multe ori îl găsește pe Robbie în bucătărie: „Robbie e somnambul. Când nu știe de el, are o poftă de dulce de neoprit”. Artistul spune că poate să mănânce ciocolată cât pentru o lună.

Am mâncat ciocolată cât pentru o lună. Eram complet adormit. (…) Noaptea luam acest medicament pentru somn și apoi mâncam tot minibarul. (…) Am apucătura asta ciudată să mănânc noaptea cred că după ce iau somnifere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole