Ciudat: Fosta soție a lui Bezos – anunț de nuntă pe pagina umanitară, fostul – comunicat vizavi de „actualul”

Nu mai constituie deja nicio noutate faptul că fosta soție a magnatului Amazon, Jeff Bezos s-a recăsătorit. Ciudățenia o constituie faptul, potrivit presei „glossy” din SUA, modul cum a fost comunicat un eveniment de viață. „Rece, foarte rece”, titrează unele publicații de peste Ocean.

Iar totul a decurs, potrivit aceleiași prese, precum un meci de ping-pong al comunicatelor.

MacKenzie Scott, fosta soție a lui Bezos, s-a recăsătorit cu un profesor. care predă la școala unde învață copiii cu magnatul. Trecem peste faptul că tot o parte a presei americane a comentat că doamna Bezos, una dintre cele mai bogate femei din lume (are o avere estimată la 53 de miliarde de dolari), își reface viața cu „un profesoraș”.

În plus, gurile rele ale lumii mondene au remarcat că noul soț cam seamănă cu „fostul” și pare o variantă ceva mai tânără a lui Bezos.

Vestea căsătoriei a fost făcută publică de către MacKenzie Scott pe site-ul fundației filantropice „Giving Pledge”. Iar presa să îi zicem de scandal nu a înțeles de ce noul domn din viața doamnei este făcut public pe un site filantropic și și nu pe o pagina personală.

Gest care ar fi dat o nuanță afectuoasă, de apropiere, umană dacă vreți, evenimentului. Eveniment care a avut loc la doi ani de la divorțul de fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

„Dan este un om grozav, și sunt fericit și încântat pentru amândoi”, a declarat Jeff Bezos. Declarația „fostului” însă a figurat într-un comunicat de presă!

MacKenzie Scott și-a făcut publică intenția de a dona cea mai mare parte a averii ei.

A intervenit și actualul cu un comunicat!

MacKenzie Scott a fost căsătorită cu Jeff Bezos timp de 25 de ani și l-a ajutat să pornească Amazon în 1994.

Dan Jewett, noul soț, a anunțat deja că își va dona mare parte din avere, la fel ca noua sa soție. În plus a „făcut” și el un comunicat: „Și acum, într-o lovitură de fericită coincidență, sunt căsătorit cu unul dintre cei mai generoși și amabili oameni pe care îi cunosc. Și mă alătur ei în angajamentul de a transmite o bogăție financiară enormă pentru a servi celorlalți”.

Recent, MacKenzie Scott a făcut donații de peste 4 miliarde de dolari. Majoritatea donațiilor au mers către organizații caritabile conduse de femei, bănci de alimente și instituții de învățământ.

Presa americană rezumă că fosta doamnă Bezos „s-a căsătorit cu Dan Jewett, un american de clasa medie, cu o viață absolut normală. Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii restrânse, care nu se știe însă când a avut loc”.

Și poate doar despre atât este vorba…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole