România, semn de solidaritate. Clădirea Guvernului a fost iluminată în culorile drapelului Ucrainei

Clădirea Guvernului a fost iluminată, joi seara, în culorile drapelului Ucrainei în semn de solidaritate cu cetățenii ucraineni.

Solidari cu #Ucraina. Guvernul României este alături de poporul ucrainean și condamnă cu vehemență agresiunea militară a Rusiei, care pune în pericol siguranța și viața oamenilor nevinovați. În semn de solidaritate cu cetățenii ucraineni, Palatul Victoria este iluminat în culorile drapelului Ucrainei”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Executivului. 

România condamnă cu fermitate atacul armatei ruse, care a făcut deja nenumărate victime, și pune în pericol siguranța și viața oamenilor nevinovați, a mai transmis, joi, premierul Nicolae Ciucă, de la Palatul Victoria. 

Suntem în permanent dialog cu aliații noștri din NATO și cu partenerii europeni. Susținem oprirea imediată a agresiunii militare care să dea șansă reluării eforturilor diplomatice”, a mai spus Ciucă. 

  1. Ar fi timpul române să vă scoateți generali, colonei, ofițeri, pe prima linie de front, indiferent de al lor vârstă.
    Intelectualitatea lor vă va deschide porțile ori spre pace ori război.
    Nu credeți că tovarăși voștri sunt ghiftuiți de grăsime și averi fanariotice?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...