Clanul Borcea se pregătește de sezonul estival

Vara pare, încă, departe, dar, conform proverbului care spune că omul trebuie să-și facă vara sanie și iarna căruță, proprietarii de unități hoteliere de la malul mării sunt, deja, în crop.

Mihaela Borcea, fosta soție a fostului finanțator al echipei FC Dinamo București, care știe și ea acest lucru, s-a apucat să construiască, să modernizeze, să facă modificări la Hotelul Pam Beach Resort & Spa pe care Cristi Borcea îl deține în stațiunea Olimp.

De fapt, bunurile familiei, cu toate divorțurile și despărțirile, sunt la comun. Căci, atât Mihaela Borcea, fosta, cât și Valentina Pelinel, actuala soție sunt implicate în chestiuni ce țin de organizarea și promovarea hotelului din Olimp.

Acesta se află la o sută de metri de plajă, adică la vad bun, și este unul de trei stele. Cum ar veni, pentru cam toate buzunarele. Mihaela Borcea, care este administratorul hotelului, a obținut autorizație de construcție de la Primăria Mangalia și e decisă să modernizeze, să extindă, să supraetajeze hotelul – are deja 13 etaje – să construiască o nouă piscină cu bar și grupuri sanitare, să extindă parcarea. Adică, lucrări de amploare.

O astfel de operațiune a fost în plan să se desfășoare și anul trecut. Dar pandemia a stricat planurile clanului Borcea. De data asta, Mihaela Borcea, aflată în prima linie a afacerii de la Olimp, afirmă că, la începerea sezonului, turiștii vor avea parte aici numai de surprize plăcute. Rămâne de văzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...