Clasament: Care sunt cele mai bine plătite vedete pe Instagram

„Vedetele” de pe Instagram câștigă sume fabulos de mari. Anul acesta s-a schimbat clasamentul celor mai bine plătite vedete pe Instagram. Fotbalistul Cristiano Ronaldo este pe primul loc.

Cristiano Ronaldo s-a întors pe prima poziție atunci când vorbim de milioane de dolari încasați din postările online. 1,6 milioane de dolari primeşte fotbalistul pentru fiecare postare pe Instagram.

Fotbalistul are mai mulţi fani decât are Rusia cetăţeni şi a adunat milioane de aprecieri la fiecare postare. Ronaldo încasează din Instagram mai mult decât principalul lui rival, Messi, care este pe locul al şaptelea în clasament.

Anul trecut Dwayne „The Rock” Johnson ocupa locul 1 în acest clasament, dar situația s-a schimbat între timp. „The Rock” este acum pe locul al doilea şi primește aproximativ 1,52 milioane de dolari pentru a promova un produs pe contul său.

Cântăreața Ariana Grande este în top 3, la mică diferenţă de „The Rock”. Cu 256 de milioane de fani, artista câştigă 1,51 milioane de dolari pentru o postare.

În clasament este şi Kyle Jenner, cea care a deținut recordul în 2019. Acum este pe locul 4 cu 1,49  milioane de dolari. Împreună cu părinții și surorile ei, ea a participat la show-ul „Keeping Up With The Kardashians”, care le-a adus celebritatea. Tatăl ei, înainte numit Bruce Jenner, fost campion la decatlon, a devenit femeie în urma unei operații de schimbare de sex, iar de atunci se numește Caitlyn Jenner.

În top 5, pe Instagram, este şi cântăreaţa Selena Gomez care încasează 1,46 milioane de dolari pentru o postare pe Instagram.

Celebra Kim Kardashian, vedetă la Hollywood, nu a ajuns în top 5 al banilor caștigați din Instagram şi este abia pe locul 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...