Clasicul „The Aristocats” va avea un remake live action

Cunoscutul desen animat „Pisicle aristocrate” (The Aristocrats), lansat în 1970, va avea acum un remake în format live-action, informează Variety.

Proiectul va fi pus în practică de Disney și vine după alte filme live-action: „Lion King”, „The Beauty and The Beast”, „Dumbo” sau „Aladdin”. 

Desenul animat spune povestea pisicii Duchess şi a celor trei pisoi Marie, Toulouse şi Berlioz. Stăpâna lor, o doamnă foarte bogată, le face moştenitoarele sale. Cu toate acestea, majordomul, lacom de avere, încearcă să scape de pisicuțe şi le abandonează la ţară. Ajutate de motanul vagabond Thomas O’Malley, mica familie de pisici îşi va regăsi drumul înapoi către casă. 

Scenariul acestui film a fost încredinţat lui Will Gluck, regizorului Pierre Lapin, şi lui Keith Bunin, scenarist al lungmetrajuluid e animaţie „Onward”. 

Disney a lansat mai multe noi proiecte care ar trebui să fie văzute în următorii ani. Printre ele,o nouă versiune a lui „Pinocchio” cu Tom Hanks, sau un remake „Bambi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...