Claudiu Năsui restructurează Ministerul Economiei cu…Terente de la Bistrița

Publicat: 03 sept. 2021, 08:45, de Ion Teleanu, în News
Claudiu Năsui restructurează Ministerul Economiei cu...Terente de la Bistrița
Claudiu Nasui si Ciui Terente

În plin scandal al dezbaterii publice privind restructurarea și reorganizarea Ministerului Economiei, Antrenoriatului și Turismului, ministrul Claudiu Năsui a mai primit un ajutor din partea premierului Florin Cîțu prin „umflarea” schemei de conducere cu încă un secretar de stat de la Bistrița al cărui nume are o rezonanță incredibilă.

Prin Decizia nr. 414 din 01.09.2021, premierul Florin Cîțu l-a numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei, Antrenoriatului și Turismului (MEAT) pe Ciui Terente. Acesta este susținut și promovat de PNL Bistrița, dar și de secretarul general al PNL Robert Sighiartău, aflat în barca lui Florin Cîțu.

Ciui Terente a fost directorul adjunct al Casei de Pensii Bistrița, dar și fost subprefect al acestui județ în guvernarea Cioloș.

La ora actuală, MEAT are trei secretari de stat de la USR-PLUS și unul de la PNL. Astfel, prin venirea lui Ciui Terente, ministrul Claudiu Năsui și-a mărit echipa de conducere și ar putea să-i dea acestuia atribuții în domeniul turismului că deh peste 70% din angajații acestui departament sunt femei și, astfel, oamenii lui Năsui, adică secretarii de stat Paul Ene, Valentina Saygo și Carmen Fătu, ar scăpa de scandalurile cu patronatele din turism și nu numai!?