Claudiu Năsui vrea un secretar de stat care ani de zile a blocat investițiile la SALROM și Complexul Energetic Oltenia

Noul ministru USR al Economiei, Claudiu Năsui, constată de la zi la zi că una era să critici guvernanții din Parlament și cu totul altceva să manageriezi un minister.

În plus, Năsui s-a trezit că nu are cu cine face echipă la minister, fiind disperat să găsească măcar persoane care să aibă cât de cât habar de economie pentru cele trei posturi de secretar de stat ale USR.

Principala preocupare pentru Carmen Fătu: blocarea oricărei investiții

Potrivit informațiilor noastre, ministrul Claudiu Năsui face demersuri pe lângă liderii USR-PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, ca un personaj controversat să fie numit secretar de stat la acest minister.

Este vorba despre Simona Carmen Fătu, reprezentantul Fondului Proprietate în Consiliul de Administrație al Societății Naționale a Sării SA-SALROM. Însă, ceea ce se știe mai puțin despre Simona Carmen Fătu este faptul că aceasta este membru în bordul administrativ de la SALROM de vreo zece ani și tot timpul s-a opus ca această societate națională să facă investiții.

Același lucru ca la SALROM, adică se opune investițiilor, îl face Simona Carmen Fătu și la Complexul Energetic Oltenia, unde este membru în Consiliul de Supraveghere.

De asemenea, în anii trecuți, tot ea, în calitate de membru în bordul administrativ de la Electrica Distribuție Transilvania Sud, a blocat orice investiție în aceea societate.

De ce a blocat și blochează Simona Carmen Fătu investițiile? Foarte simplu: ca să încaseze dividente cât mai mari, atât ea cât și Fondul Proprietatea.

Surse din cadrul Ministerului Economiei au precizat pentru PUTEREA că impunerea Simonei Carmen Fătu ca secretar de stat va conduce automat la blocarea tuturor investițiilor din societățile rentabile cu capital de stat aflate sub tutela acestui minister.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...