Claudiu Târziu (AUR): „N-am băut nimic şi sunt în toate minţile”

Senatorul AUR Claudiu Târziu a declarat, marți, că formațiunea din care face parte are şanse să câştige alegerile parlamentare din 2024 cu peste 50% din voturi.

Avem şansa ca în 2024 să luăm peste 50% (la alegerile parlamentare – n.r.) – şi ascultaţi-mă bine, nu vă uitaţi curios, n-am băut nimic şi sunt în toate minţile. Ştiu bine pe ce mă bazez. Avem posibilitatea asta. Românii au nevoie de noi şi ştiu un singur lucru: că nu om fi noi cei mai grozavi, dar suntem sinceri, bine intenţionaţi şi nu precupeţim niciun efort pentru a face ceea ce spunem”, a declarat Claudiu Târziu, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere (CNC) al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii din judeţul Bistriţa-Năsăud.

El a mai spus că luna viitoare AUR va prezenta un draft al propriului program de guvernare și o o primă echipă pregătită să preia guvernarea.

Selecția în echipe se va face pe bază de competențe

„Spun o primă, pentru că vrem să avem trei echipe de guvernare pe care să le antrenăm până în 2024, ca din acestea trei să facem un guvern foarte bun pentru România, care să nu piardă vremea şi care să nu dea rateuri, că nu mai avem timp”, a precizat Târziu, citat de agrpres.ro.

El a mai susținut că selecția în echipe se va face pe bază de competențe, nu de notorietatea în partid.

Amintim că în recentul sondaj realizat de Avangarde la comanda PSD, AUR coborâse la 11% în preferințele electoratului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...