Clotilde Armand cere premierului demiterea conducerii RAAPPS, invocând situația hotelului Triumf

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a solicitat premierului Florin Cîţu să demită conducerea Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA APPS), invocând situaţia revoltătoare în care se află Hotelul Triumf.

„Au trecut 6 luni de la incendiul care a distrus acoperişul Hotelului Triumf. În luna ianuarie, RA APPS ne-a informat că s-a montat o membrană impermeabilă: ‘RAAPPS a luat măsuri de conservare, montând în interiorul podului o membrană impermeabilă care să preia funcţia acoperişului distrus în incendiu’. Am vrut să vedem această membrană minune. Surpriză! Nu există”, a scris Armand, duminică, pe Facebook.

Ea a adăugat că a semnalat, în ultimele patru luni, situaţia revoltătoare a Hotelului Triumf şi faptul că această clădire monument istoric se degradează zilnic din cauza nepăsării conducerii RA APPS.

„Nu s-a întâmplat nimic. Astfel, solicităm prim-ministrului României să ia măsuri şi să demită conducerea RA APPS pentru că distruge cu bună ştiinţă un monument istoric. De asemenea, colegii mei vor depune o plângere pentru distrugere a unui monument istoric. Aşa nu se mai poate”, a transmis Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 scria pe 18 aprilie că din ianuarie RAAPPS nu are timp să cumpere o prelată pentru a acoperi zona distrusă. Între timp, însă, pe 19 aprilie ar fi trebuit să se desfășoare o licitație pentru vânzarea a două terenuri de tenis din cadrul Hotelului Triumf, de 525 mp și 628 mp, unde ofertantul, Asociația Sportivă Tenis Europa a fost deja respinsă pentru că nu a prezentat toate documentele solicitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...