Clotilde Armand cere premierului demiterea conducerii RAAPPS, invocând situația hotelului Triumf

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a solicitat premierului Florin Cîţu să demită conducerea Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA APPS), invocând situaţia revoltătoare în care se află Hotelul Triumf.

„Au trecut 6 luni de la incendiul care a distrus acoperişul Hotelului Triumf. În luna ianuarie, RA APPS ne-a informat că s-a montat o membrană impermeabilă: ‘RAAPPS a luat măsuri de conservare, montând în interiorul podului o membrană impermeabilă care să preia funcţia acoperişului distrus în incendiu’. Am vrut să vedem această membrană minune. Surpriză! Nu există”, a scris Armand, duminică, pe Facebook.

Ea a adăugat că a semnalat, în ultimele patru luni, situaţia revoltătoare a Hotelului Triumf şi faptul că această clădire monument istoric se degradează zilnic din cauza nepăsării conducerii RA APPS.

„Nu s-a întâmplat nimic. Astfel, solicităm prim-ministrului României să ia măsuri şi să demită conducerea RA APPS pentru că distruge cu bună ştiinţă un monument istoric. De asemenea, colegii mei vor depune o plângere pentru distrugere a unui monument istoric. Aşa nu se mai poate”, a transmis Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 scria pe 18 aprilie că din ianuarie RAAPPS nu are timp să cumpere o prelată pentru a acoperi zona distrusă. Între timp, însă, pe 19 aprilie ar fi trebuit să se desfășoare o licitație pentru vânzarea a două terenuri de tenis din cadrul Hotelului Triumf, de 525 mp și 628 mp, unde ofertantul, Asociația Sportivă Tenis Europa a fost deja respinsă pentru că nu a prezentat toate documentele solicitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...