Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a amendat o firmă a lui Mohammad Murad cu 60.000 de lei

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat pe Facebook că dezvoltatorul Onix Residence a primit trei amenzi în valoare de 60.000 de lei pentru nerespectarea autorizației de construcție. Firma care a ridicat proiectul rezidențial face parte din grupul de firme al omului de afaceri Mohammad Murad.

„Am sancționat acest dezvoltator imobiliar care a edificat un ansamblu rezidențial compus din 3 corpuri de locuințe colective, parcări subterane și supraterane pentru că nu a respectat autorizația de construire. Totodată au fost verificate mai multe corpuri și s-a constatat că s-a construit fără autorizație de construire. Astfel, S.C. Onix Residence SRL a primit trei amenzi în valoare de 20.000 lei fiecare și sistarea tuturor lucrărilor. În Sectorul 1 nu mai merge cu construcțiile haotice și autorizațiile emise de diverși funționari corupți. În Sectorul 1 fiecare dezvoltator imobiliar trebuie să priceapă că legea este lege. Cu mafia nu se negociază, cu mafia se luptă. Până la capăt. La Primăria Sectorului 1 refuzăm orice compromis! Continuăm”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Aceasta spune. referitor la renumărarea voturilor pentru Primarul Sectorului 1, că fostul primar trebuie să învețe să numere.

„Bon. Pentru că încă nu s-a lămurit secția lui Dragnea cine a câștigat alegerile în Sectorul 1 și a solicitat mai mult timp să învețe să numere, eu propun să trecem la lucruri mai serioase. Adică ce nu s-a făcut până acum și trebuia să se facă”, mai scrie primarului Sectorului 1.

În fine, aceasta a anunțat și că l-a eliberat din funcție pe șeful Biroului Disciplina în Construcţii şi Afişaj Stradal din cadrul Poliției Locale Sector 1. „Nu mai închidem ochii la nereguli și la haosul urbanistic din Sectorul 1”.

2 COMENTARII

  1. Acest lucru trebuia facut de mult in toate sectoarele. Multe constructii urate si inghesuite, fara spatii verzi,parcari, utilitati, etc. Murad nu este chiar asa de cinstit cum se crede, si la evaziune fiscala luat la analiza se vor descoperi multe. Toti arabii veniti in Ro au facut averi cat pentru 2-3 generatii. In tarile lor nu aveau aceste inlesniri de la noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...