Clotilde Armand scoate avizul fostului prefect în scandalul cu Toni Greblă

Dispoziţia din 18 februarie prin care Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, preia direct coordonarea proiectului de prevenire a corupţiei în Primăria de sector a fost avizată pentru legalitate pe 8 martie de prefectul Capitalei de la acea dată, Alexandra Văcaru, susține Clotilde Armand. 

Aceasta îi răspunde astfel prefectului Capitalei, Toni Greblă, care a anunțat, luni, că a sesizat Tribunalul Bucureşti pentru anularea celor cinci dispoziţii prin care primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a desemnat în funcţia de manager de proiect, ceea ce i-a adus un plus de până la 30% la indemnizaţia lunară.

„Cu alte cuvinte, reprezentantul în teritoriu al Guvernului PSD-PNL nu a găsit nimic în neregulă că eu, primarul Sectorului 1, să conduc un proiect din fonduri europene şi nu a contestat dispoziţia în instanţă”, a scris Clotilde Armand, luni, pe Facebook. 

Aceasta susține că acesta este doar unul dintre documentele oficiale pe care le deţine şi cu care poate demonstra că „hărţuirea” sa constituie „un scenariu prost”, scris de cei care vor ca ‘banii Sectorului 1 să revină firmelor de partid’.

„Este o dovadă clară că PNL şi PSD au intrat în campania electorală cu ajutorul presei aservite şi a instituţiilor publice pe care le controlează. Totul cu un singur scop: remufarea la resursele financiare ale bugetului local. Dragi liberali şi social-democraţi, vă anunţ că nu voi ceda acestor presiuni şi voi continua reforma pe care am început-o pentru a scoate corupţia din administraţia locală”, a mai arătat primarul Sectorului 1.

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a ieşit „să conteste propriul act”, ca să-l apere pe fostul primar Daniel Tudorache, care a făcut sesizarea împotriva ei la ANI, mai susține Clotilde Armand.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...

Cine este afacerista care a câștigat 7 milioane de euro din...

Deși pare o poveste de succes de pe Wall Street, o clujeancă de 41 de ani a dat lovitura. A câștigat 7 milioane de...