Clotilde Armand spune pe Facebook că politica practicată de consilierii PNL şi PSD Sector 1 ucide

Publicat: 18 oct. 2021, 17:30, de Eliza Popa, în POLITICĂ , ? cititori
Clotilde Armand spune pe Facebook că politica practicată de consilierii PNL şi PSD Sector 1 ucide
clotilde armand

Clotilde Armand a spus că politica practicată de consilierii PNL şi PSD Sector 1 ucide. Ea a precizat că la a 5-a şedinţă de Consiliu Local s-a supus la vot proiectul care vizează rectificarea bugetară, dar acesta a fost respins de oamenii celor două partide.

„Situaţia este critică şi la nivelul unităţilor de învăţământ din Sectorul 1. Avem nevoie de rectificarea bugetară pentru a asigura desfăşurarea orelor în condiţii de siguranţă sanitară (dezinfectanţi, măşti, materiale de curăţenie, servicii de nebulizare etc), precum şi pentru achiziţia de dispozitive necesare cadrelor didactice pentru desfăşurarea cursurilor online: laptopuri, scannere, tablete grafice, monitoare, licenţe pentru programe informatice şi alte echipamente IT.   În plus, unde este cazul, am aprobat toate solicitările făcute de directorii de şcoli şi grădiniţe pentru achiziţia de boilere şi sisteme de încălzire, mobilier, sisteme antiefracţie sau de detecţie incendiu, instrumente muzicale pentru Colegiul ’’George Enescu’’ şi echipamente pentru sălile de sport. Sunt investiţii esenţiale în viitorul copiilor noştri” a scris primarul Sectorului 1 pe Facebook.

Clotilde acuză că „PNL şi PSD nu a găsit timp să voteze şi să fie responsabili. Pentru că nu-i interesează. Îi interesează altceva. PNL şi PSD au dezbătut astăzi despre cum să plătim mai repede facturile neachitate de Tudorache către compania Romprest. Aşa se răzbună USL Sector 1. Pe sănătatea şi banii noştri”.

https://www.facebook.com/clotildearmand.ro/posts/420896646068333