Cluj: Bărbat reţinut după ce a vândut substanţe psihoactive lângă scenă, la un festival

Un bărbat a fost reţinut după ce a fost prins că vindea substanţe psihoactive lângă scenă, la un festival desfăşurat în judeţul Cluj, informează DIICOT.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive, în formă continuată.

„În cauză s-a reţinut faptul că, la data de 17.07.2022, inculpatul a fost surprins de către poliţişti din cadrul BCCO Cluj-Napoca şi BCCO Alba Iulia, în zona scenei amenajată în cadrul unui festival de muzică ce se desfăşura în judeţul Cluj, după ce acesta a vândut unui consumator un plic conţinând 0,7211 grame substanţă susceptibilă de a produce efecte psihoactive, respectiv 3MMC (3-Methylmetchatinone). În urma controlului corporal efectuat asupra inculpatului au fost descoperite şi ridicate 7 plicuri conţinând substanţă susceptibilă de a produce efecte psihoactive (5,3 grame) şi, cu ocazia percheziţiei autoturismului utilizat de acesta, alte 62 de plicuri conţinând substanţă susceptibilă de a produce efecte psihoactive (44 grame), un telefon mobil şi suma de 4.150 de lei”, se precizează într-un comunicat al DIICOT transmis AGERPRES.

Conform aceleiaşi surse, ulterior au fost puse în aplicare a trei mandate de percheziţie domiciliară a imobilelor folosite de inculpat, în comuna Bonţida şi în municipiul Cluj-Napoca. În urma percheziţiilor fiind descoperite şi ridicate diferite cantităţi de substanţe interzise, un telefon mobil şi suma de 4.000 de lei.

Bărbatul urmează să fie prezentat luni la Tribunalul Cluj, cu propunere de arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...