Coaliția s-ar putea rupe! Scenariul-bombă al unui lider PNL

Publicat: 18 iun. 2023, 22:59, de Florentin Lucaniuc, în POLITICĂ , ? cititori
Coaliția s-ar putea rupe! Scenariul-bombă al unui lider PNL

Scenariu bombă lansat de vicepreședintele PNL- Robert Sighiartău. ,,In politica orice este posibil. Și ieșirea de la guvernare este posibila, a spus liberalul in direct la Realitatea PLUS.

Potrivit ascestuia, premierul Marcel Ciolacu face multe promisiuni, dar nu știe de unde vor fi scoși banii pentru toate acestea. Robert Sighiartau sustine că programul de guvernare propus de Ciolacu nu conține nicio măsură liberală și nu are nicio legătură cu economia reală.

„Programul prezentat de Ciolacu e de viziune socialista, care nu a fost vazut, analizat de catre partea liberala. Ceea ce a iesit Ciolacu in spatiul public a fost ceva diferit fata de ceea ce am discutat noi in interior. 

Nu avem masuri liberale in program. 

Dl Ciolacu acum e premier, poate sa faca aproape ce vrea, dar i-am spus de la bun inceput ca acest program este un program electoral care din pacate nu vorbeste despăre lucruri esentiale. Avea o problema mare la buget, iar toate acele promisiuni din program nu pot fi realizate daca nu se face reforma. Daca vrem sa ajutam romanii sa iasa din sracaie, trebuie sa venim cu cateva solutii liberale. Trebuie ajutati oamenii care aduc bani la buget.

Pentru a avea bani si pentru ca deficitul in Romania sa scada si sa avem posibilitatea sa alocam bani mai multi la investitii trebuie sa facem cateva reforme mari. M-as bucura ca Marcel Ciolacu sa aiba curajul sa faca aceste reforme.

Noi in interiorul partidului am avut niste discutii. Ma bucur ca dl premier si-a asumat raspunderea pe acest program de guvernare, ma refer la dl presedinte Ciuca.

Urmeaza in decembrie sa decidem ceea ce voim face pentru ca urmeaza 4 randuri de alegeri.

Noi sunterm liberali, avem un electorat, avem niste oameni care ne-au votat, care au fost alaturi de noi. Suntem liberali de traditie, care a respectat antreprenorii, cei care muncesc – oamenii harnici din aceasta tara. Si atunci nu putem sta, nu ne putem trada electoratul. 

In politica orice este posibil, si iesirea de la guvernare este poisibila”, a spus liberalul, la Realitatea PLUS.