Cocaină de 14 milioane de dolari găsită pe malul unui râu, lângă cadavrul unui scafandru

Cadavrul unui scafandru ajuns pe malul unui râu din statul New South Wales a fost găsit de poliția australiană. Lângă trupul neînsuflețit au fost găsite și 50 de kilograme de cocaină ce valorează circa 14 milioane de dolari.

Poliția australiană a demarat o anchetă în acest caz.

Un bărbat care purta un echipament de scufundare de înaltă calitate a fost găsit luni, zăcând inconștient lângă râul Hunter, la aproximativ 170 de kilometri nord de Sydney, a declarat poliția din New South Wales. În ciuda tratamentului acordat de paramedici, bărbatul, a cărui identitate nu este cunoscută, a murit la fața locului.

Mai multe pachete, care conțineau un praf alb despre care se crede că ar fi cocaină, au fost găsite în apropiere.

„Încercăm să identificăm dacă cele două incidente au legătură între ele. Este foarte posibil să fie, dar suntem deschiși în ceea ce privește opțiunile pe care le avem în față”, a declarat reporterilor Robert Critchlow, inspector de poliție din New South Wales.

Anchetatorii au percheziționat marți o navă înregistrată în străinătate și ancorată în apropiere și au vorbit cu echipajul, a declarat Critchlow. Două ambarcațiuni mici ar fi fost văzute în apropierea vasului duminică seara, iar autoritățile cer ajutorul publicului pentru a le identifica.

Căutările în apele din jur vor continua, scafandrii fiind ajutați de ofițeri ai Forțelor de Frontieră australiene, a precizat poliția.

 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole