Cod galben de polei în sudul României, avertizare de vânt puternic în sud-est

Administratia Nationala de Meteorologie transmite că sunt în vigoare două avertizări de tipul cod galben de polei şi de vânt puternic, fiind valabile în patru judeţe din sudul şi sud-estul României.

Meteorologii au precizat că avertizările sunt valabile miercuri dimineață. Astfel, este cod galben de polei în judeţele Olt şi Dolj.

Vor exista e precipitaţii slabe care depun polei în Caracal, Drăgăneşti-Olt, Fărcaşele, Radomireşti, Dăneasa, Dobrosloveni, Traian, Stoicăneşti, Redea, Gostavăţu, Deveselu, Sprâncenata, Drăghiceni, Băbiciu, Stoeneşti, Cezieni, Mihăeşti şi Seaca în judeţul Olt.

De asemenea, sunt vizate localităţile Craiova, Filiaşi, Podari, Leu, Brădeşti, Şimnicu de Sus, Bucovăţ, Işalniţa, Braloştiţa, Bratovoeşti, Breasta, Castranova, Dioşti, Goieşti, Teasc, Coşoveni, Malu Mare, Robăneşti, Teslui, Ţuglui, Coţofenii din Dos, Drăgoteşti, Cernăteşti, Scăeşti, Sopot, Almăj, Mischii, Predeşti, Ghindeni, Gherceşti, Coţofenii din Faţă, Cârcea şi Pleşoi din judeţul Dolj.

În Dobrogea, până la ora 11.00 este în vigoare o avertizare cod galben de vânt. În zonele de litoral ale judeţelor Tulcea şi Constanţa vor fi intensificări ale vântului, cu rafale ce vor depăşi 60 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...