Cod galben de vijelii în 13 județe. Rafale de vânt de până la 100 km/h

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis sâmbătă noi atenţionări nowcasting Cod galben de vânt puternic, valabile în următoarele ore, în zone din 13 judeţe.

Potrivit meteorologilor, până la ora 23:00, în zona de munte a judeţelor Suceava şi Neamţ, la altitudini de peste 1,800 de metri, se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 90 – 100 km/h.

De asemenea, până la ora 20:00, în zone şi localităţi din judeţele Tulcea, Alba, Braşov, Mureş, Harghita, Sibiu, Bacău, Galaţi, Vrancea şi Vaslui vântul va depăşi la rafală 55 – 60 km/h. Până la ora 19:00 vor fi fenomene similare şi în zona joasă a judeţului Buzău.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...