Cod roșu la Casa Albă: Șeful CIA, depistat pozitiv cu COVID-19, la o zi după întâlnirea cu Joe Biden

William Burns , Directorul CIA, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 joi, după ce s-a întâlnit cu preşedintele american Joe Biden cu o zi înainte.

Burns s-a aflat în prezenţa preşedintelui Joe Biden miercuri dimineaţă în cadrul unei reuniuni la care s-a respectat distanţarea fizică, iar şeful CIA a purtat o mască facială de tipul FFP2, subliniază comunicatul,  a anunţat principala agenţie americană de informaţii externe într-un comunicat, citat de France Presse și Agerpres.

„Schimbul lor verbal nu poate fi considerat ca fiind un caz de contact”, se mai adaugă în text.

Şeful CIA, în vârstă de 65 de ani, „este complet vaccinat, a primit rapelul împotriva COVID-19 şi nu prezintă decât simptome uşoare”, a mai precizat agenţia.

Joe Biden, 79 de ani, a primit miercuri după-amiază a doua doză de rapel cu vaccin Pfizer împotriva COVID-19.

Burns va continua să-şi îndeplinească atribuţiile de director CIA în regim de telemuncă şi va reveni la birou după o perioadă de izolare de cinci zile şi un test negativ, potrivit ordinelor Centrului de prevenire şi control al bolilor (CDC).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...